Bijzondere veiling voor de Bikkelbus

Britt Abrahams, een van de redacteuren van het magazine Unlimited, organiseerde afgelopen zondag een heel bijzondere veiling in Koetshuis de Burcht. De opbrengst was bestemd voor de Stichting Bikkel Anne om een Bikkelbus aan te kunnen schaffen. Het blad Unlimited wordt gemaakt voor en door jong volwassenen met een chronische ziekte en/of lichamelijke beperking, onder het motto “Hou je vooral bezig met wat je wel kunt”. De redactie van het blad zit in Haarlem en een groot aantal medewerkers/redacteuren kunnen daar niet of moeizaam komen, omdat er geen geschikt vervoer is. Reden genoeg dus om een veiling te organiseren, waaraan iedereen belangeloos meewerkte. Onder grote belangstelling leidde Chris Verplancke de veiling, waarbij elke beweging als bod gold. Streng maar rechtvaardig veilde Verplancke de stukken, zoals schilderijen, een gesigneerd Fijenoordshirt en diverse andere spullen en arrangementen. Rond 18.00 uur maakte Clarita Holswilder van Koetshuis de Burcht het voorlopige eindbedrag van € 16.664,00 bekend. De middag werd muzikaal opgeluisterd door onder andere de BCL Bluesband en musicalzangeres Dominique van Son en werd mede mogelijk gemaakt door familie, vrienden en sponsors zoals Business Club Leiden. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×