Heruitgave Zakflora voor Aruba, Bonaire en Curaçao

Volgende maand verschijnt de vierde editie van `Arnoldo’s zakflora. Wat in het wild groeit en bloeit op Aruba, Bonaire en Curaçao. Arnoldo’s Zakflora is hèt standaardwerk over de flora van Aruba, Bonaire en Curaçao. In de Zakflora staan alle 566 plantensoorten vermeld die in het wild voorkomen op de drie eilanden. Van elke soort is een korte beschrijving opgenomen, aangevuld met ruim 180 kleurenfoto’s. Speciaal voor minder getrainde plantenliefhebbers is in deze editie een nieuwe determinatietabel toegevoegd. De naamgeving en classificatie zijn aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Hiermee vormt de Zakflora niet alleen een handig hulpmiddel om plantennamen te vinden, maar is het ook een betrouwbaar naslagwerk. De Zakflora wordt gebruikt door wetenschappers, beleidsmakers en natuurliefhebbers en bij het vak biologie in het voortgezet onderwijs. Aanstaande donderdag wordt het boekwerk gepresenteerd tijdens het minisymposium `De plantenwereld van het Caribisch deel van het Koninkrijk’ Dat plaatsvindt bij Naturalis. De eerste exemplaren worden om 16.00 uur uitgereikt aan de Plaatsvervangende Gevolmachtigde Minister van Curaçao, Drs. Humphrey G. Senior en aan de Waarnemende Directeur van het Kabinet van Aruba, Mw. Shandra John.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×