Rond de tafel tijdens Leiden in Dialoog

De dialoogweek van Nederland in Dialoog, vindt dit jaar plaats van donderdag 1 tot en met zondag 10 november. Ook in Leiden staan de dialoogtafels dan dagelijks klaar. Belangstellenden kunnen aanschuiven om met elkaar te praten over `Leiden & Volgen’ het gespreksthema van dit jaar. Aanmelden kan via www.leidenindialoog.nl. Hier kunnen ook dialoogtafels worden aangemeld. Leiden in Dialoog is een burgerinitiatief dat inwoners van Leiden e.o. met elkaar in contact wil brengen door de dialoog. De dialoogmethode van Nederland in Dialoog is hierbij het middel om met aandacht voor elke deelnemer een gesprek te voeren. 

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×