Informatie-avond Broodfonds Leiden

Vanavond om 20.00u is er in ‘De Framboos’ op de Frambozenweg 1 een bijeenkomst over het eerste Broodfonds in Leiden. Geïnteresseerde ondernemers kunnen daar meer informatie krijgen over deze alternatieve of aanvullende manier om je als zelfstandig ondernemer te voorzien van inkomen bij arbeidsongeschiktheid.

De informatie-avond is interessant voor zelfstandige ondernemers uit de regio Leiden, wiens bedrijf langer dan een jaar bestaat en wiens hoofdinkomen uit het bedrijf wordt gegenereerd. Tijdens de samenkomst wordt onder andere ingegaan op de voordelen van het Broodfonds ten opzichte van een gewone arbeidsongeschiktheidverzekering.

Meer informatie over het Broodfonds is te vinden op www.broodfonds.nl. Aanmelden kan via info@picocommunicatie.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×