Manon Sikkel te gast bij Kooyker

Op zaterdag 6 oktober is Manon Sikkel te gast bij Selexyz Kooyker aan de Breestraat. Kinderen kunnen hun boek door de schrijfster laten signeren, of haar om advies vragen als ze bijvoorbeeld verliefd zijn op iemand of liefdesverdriet hebben. Manon Sikkel is dit jaar de populairste schrijfster onder kinderen van 10 tot en met 12 jaar. Zij won de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2012 met haar kinderboek ‘Hoe word ik een koppelaar?’. Sikkel is vanaf 14.00 uur aanwezig. Wie haar wil ontmoeten, kan zich aanmelden via klantenservice.kooyker@selexyz.nl. De toegang is gratis.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×