De Andersons, foto: PR.

Bruisend liederenprogramma bij Plantsoentheater

Komende vrijdag 28 en zaterdag 29 september speelt Vreeswijk & De Andersons in Het Plantsoentheater en brengt bruisende liederen met Zweedse invloeden ten gehore. Vrijdag is al uitverkocht, maar voor zaterdag zijn er nog kaarten beschikbaar. De liederen zijn geschreven door Cornelis Vreeswijk, die 25 jaar geleden overleed. In Nederland werd vooral zijn lied van ‘de nozem en de non’ bekend, maar in Zweden is een groot deel van zijn repertoire nog steeds actueel. Theatermaakster/zangeres Anna Ågren groeide op met een Zweedse vader en een Nederlandse moeder en verdiepte zich in het werk van de legendarische liedkunstenaar. Jeroen Zijlstra verleent zijn medewerking als gastzanger en trompettist en samen met vier andere muzikanten zijn de liederen vastgelegd op de cd ‘Vreeswijk & De Andersons’. De voorstelling begint om 20.30 uur, deuren open om 20.00 uur. Meer info: www.plantsoentheater.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×