Leidse band Villeneuf staat in de finale van de Grote Prijs (foto: PR)

Leidse band Villeneuf in finale Grote Prijs

De Leidse indie-pop band Villeneuf werd woensdagochtend door Giel Beelen verrast met een wildcard voor de finale van de Grote Prijs van Nederland, een nationale talentenjacht. Samen met vijf andere bands zullen zij strijden om de hoofdprijs. De drie finales zullen plaatsvinden op 8 december 2012 in Paradiso en De Melkweg in Amsterdam.

De Grote Prijs van Nederland is een jaarlijkse muziekcompetitie. Met een finaledag in de nationale poptempels Paradiso en de Melkweg biedt de Grote Prijs het ideale podium aan de talentvolle artiesten van morgen om zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. De categorie ‘Bands’, waarvoor Villeneuf is genomineerd, is nieuw sinds 2012. Voorbeelden van Grote Prijs-winnaars zijn inmiddels gevestigde artiesten als Marike Jager, Lucky Fonz III & Pete Philly.

Op 22 november staat Villeneuf ook al in Paradiso, die dag wordt ‘Great Waste Of Time’, de opvolger van hun debuutalbum gepresenteerd aan het grote publiek.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×