Collecteweek Dierenbescherming in teken van ‘Vergeten Dieren’

In de week van 30 september tot 6 oktober komen de collectanten van de Dierenbescherming weer langs. De Dierenbescherming krijgt geen overheidssubsidie en is dus geheel afhankelijk van de financiële steun van leden, donateurs én van de opbrengst van de jaarlijkse collecte. Dit jaar gaat de opbrengst naar ‘Vergeten Dieren’, zoals: verwaarloosde dieren, mishandelde dieren, doorgefokte dieren, gesmokkelde dieren, gedumpte dieren, opgehokte dieren, proefdieren… Naast de collecte staan website en ledenblad in het teken van dit thema en is er op 4 oktober een speciale tv-uitzending van Tijd voor Max. De jeugdclub ‘Kids for Animal’ stelt een ‘Vergeten Dieren’-pakket beschikbaar voor scholen. Meer info: www.rijnland.dierenbescherming.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×