(Foto’s: Jacqueline Borg.)

Kijkje achter de schermen bij Aalmarktproject

Afgelopen donderdag nodigde wethouder Pieter van Woensel de pers uit voor een kijkje achter de schermen van het ‘Waagblok’. Dit is het eerste deel van het Aalmarktproject in uitvoering en bestaat uit een grootscheepse verbouwing van V&D en het in oude glorie herstellen van het pand ‘In den Vergulden Turk’. De sloop van de panden gebeurt heel behoedzaam en handmatig vanwege de locatie en de dicht op elkaar gebouwde panden. De vele historische details worden na de herbouw weer volledig in ere hersteld. Onder V&D komt een fietsenkelder met ruimte voor ca. 900 fietsen en naast het monumentale winkelpand komt een grote pilot store van modeketen ‘The Sting’. De ontwikkeling van het Waagblok is een samenwerkingsproject van Provast, ASR Vastgoed Vermogensbeheer, V&D en de gemeente Leiden. Meer info: www.leiden.nl/aalmarkt

Leiden Aalmarktproject


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×