Eén foto verdeeld over vijf lijsten, foto: PR.

Casper Faassen eerste kunstenaar bij Openlucht Galerie Breestraat

De Leidse kunstenaar Casper Faassen exposeert als eerste zijn werk bij de Openlucht Galerie Breestraat. Het initiatief voor de buitenexposities, die het bouw- en sloopwerk aan de Breestraat verfraaien, komt van projectontwikkelaar Provast, Cultuurfonds Leiden, Centrummanagement Leiden, Leiden Marketing en de Gemeente Leiden. Faassen vindt het een eer om mee te doen en benadrukt, dat zijn werk in deze drukke omgeving groot en rustig moet zijn en kiest daarom voor een enkele foto, die over vijf verschillende lijsten verspreid wordt. V&D directeur Jan van der Linden is content met de buitenkunst en zegt hierover: “Ondernemers juichen dit initiatief toe, want het is van belang dat de stad ook tijdens verbouwingen een netjes en gastvrij karakter heeft.” De tentoonstelling start morgen; over een maand wordt de tweede exposant bekend gemaakt.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×