Openingsfestival Theater ins Blau van start

Vandaag opent Theater Ins Blau haar deuren voor het publiek. In een driedaags festival laat het theater Leiden kennis maken met haar nieuwe vestiging en de voorstellingen van komend seizoen. Met het verdwijnen van het LAKtheater raakte Leiden haar vlakkevloertheater kwijt, maar door de opening van Ins Blau is deze functie weer teruggewonnen.Vanavond speelt de openingsvoorstelling “Schwalbe speelt Vals’.

Artistiek directeur Kees van Leeuwen over deze voorstelling: ‘Het laat zien wat er gebeurt als je kinderspelletjes door laat gaan tot in het alleruiterste. Het is een heel rauwe voorstelling”.

Op vrijdag is er een officiele opening met genodigden en het festival sluit zaterdag af met een gratis avond vanaf 20.00 uur, waarin er previews worden gegeven van de programmering. Kaarten voor aankomend seizoen zijn verkrijgbaar via stadspodia.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×