Extra kaarten voor seniorenvoorstelling 3 October Vereeniging

Ieder jaar organiseert de 3 October Vereeniging de seniorenvoorstelling in de Stadsgehoorzaal. Door de vergrijzing is de belangstelling voor de voorstelling de laatste jaren groter geworden. Vorig jaar moest de vereniging veel Leidenaren teleurstellen die eigenlijk naar de voorstelling hadden willen gaan. Daarom is er dit jaar gekozen voor een ochtend- en middagvoorstelling. Aangezien ook dit jaar de animo boven de verwachtingen uitstijgt, zijn er extra kaarten beschikbaar gesteld voor de ochtendvoorstelling op 30 september van 10.30 tot 12.45 uur.

In de voorstelling kunt u onder andere genieten van het muzikale gezelschap ‘Er Welt een Traan’ uit Leiden en zangeres Imca Marina. De kaarten kunnen afgehaald worden bij het Servicepunt aan de Koornbrugsteeg 2 in Leiden.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×