Getuigen gezocht van ernstige mishandeling in parkeergarage

Een 42-jarige vrouw uit Leiderdorp liep afgelopen dinsdagavond rond 18.30 uur de parkeergarage onder winkelcentrum De Winkelhof binnen aan de kant van het voormalige gemeentehuis. Plotseling werd zij door een man hard in het gezicht geslagen en herkende in de agressieveling een 47-jarige kennis. Toen hij vervolgens de vrouw probeerde te wurgen, kwamen er net twee voorbijgangers langs uit de richting van het Chinese restaurant. De dader nam de benen en toen de vrouw weer bij kennis kwam, was niet alleen hij verdwenen, maar ook de twee passanten. De politie is op zoek naar deze getuigen en verzoekt hen zich te melden. Beiden hebben volgens het slachtoffer een Indisch uiterlijk en één van hen droeg beige kleding. Ook mogelijke andere getuigen worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. De dader is opgepakt.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×