‘Hoog bezoek’ voor boekenwurm

Gisterochtend wilde de woningcorporatie een bewoner aan de Hoflaan bezoeken, maar kon niet naar binnen. Het gerucht ging, dat de bewoner zou zijn overleden, of anderszins niet meer aanwezig zou zijn. Na aanbellen bleef de deur gesloten en werd om assistentie van de brandweer gevraagd. Met behulp van een ladderwagen kon het appartement via het raam betreden worden. Het bleek helemaal vol boeken te staan met daar tussenin een springlevende bewoner. De man werd meegenomen naar het politiebureau voor een gesprek in aanwezigheid van een arts van de GGD. (Foto: C. van der Star www.district16.nl)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×