Vanaf het Rapenburg zendt Sleutelstad op 2 en 3 oktober live uit tijdens de viering van Leidens Ontzet. (Foto: Chris de Waard).

Sleutelstad FM twee dagen live vanaf het Rapenburg

Op 2 en 3 oktober zendt Sleutelstad 93.7 FM live uit vanaf het tijdelijke festivalterrein op het water van het Rapenburg. Vandaag werden de eerste pontons te water gelaten, zodat er tijdens Leidens Ontzet plek is voor iedereen die 3 oktober mee wil vieren met Feestcafé Hoppa. De kroeg zelf zit om de hoek aan het Noordeinde. Eigenaar Maarten Kranenburg pakt de viering van Leidens Ontzet groots aan en organiseert samen met Cas-Events een groot feest op het Rapenburg. Op het programma onder andere een optreden van de 3 J’s, diverse dj’s en dus live uitzendingen van Sleutelstad. De lokale Leidse zender doet vanaf die plek onder andere live verslag van de taptoe en de optocht. Ook zijn er de hele dag reportages vanuit de stad.

Chris de Waard vertelt in het jongerenprogramma Sleutelstad op Stap (SOS op vrijdagavond) over de live-uitzendingen tijdens Leidens Ontzet.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×