Haring & Corenwyngala 2012

Met een warm welkom door achtereenvolgens burgemeester Henri Lenferink en voorzitter Michiel Zonnevylle van de 3 October Vereeniging werd gisteravond de 22e editie van het Haring & Corenwyngala in de Pieterskerk geopend. Zoals elk jaar met een haute couture show – dit keer van couturier Mart Visser die er zijn nieuwste creaties toonde. De swingende muziek kwam van de band ‘Girls Wanna Have Fun’.

Het gala wordt jaarlijks voorafgaand aan Leidens Ontzet georganiseerd door de Stichting tot Behoud van de Internationale Viering van het Ontzet van Leiden. Sinds vorig jaar in samenwerking met de gemeente Leiden. Het gala is uitsluitend voor genodigden.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×