Feestelijke aftrap van ‘Atlas van Leiden’

Gisteren gaf wethouder Jan-Jaap de Haan de feestelijke aftrap van de ‘Atlas van Leiden’, een bijzonder project van het PS|theater. Vier jaar lang brengt dit kleinste Leidse theater het Verdriet, de Hoop, het Geloof en het Vergeten van Leiden in kaart. Allerlei locaties in de stad worden gebruikt als tijdelijk podium, waarbij een schaftwagen dient als theater en kleedkamer.Tijdens dit openingsweekend van de Atlas op de Markt brengt PS|theater delen uit de hoorspelvoorstelling 7 Singels Route en wordt er door vier markante Leidenaren, Walter van Peijpe, Natascha Schulte (en baby Koen), Ton Hazenberg en Ton van der Meer ‘De Staat van Leiden’ uitgesproken. De start vond plaats voor de Hooglandse kerk. Meer info: www.pstheater.nl (Foto’s: Emile van Aelst.)

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×