Blijdschap bij Leiden vanmiddag in Den Bosch na het winnen van de Supercup. (Foto: Leiden Devils).

ZZ Leiden wint de Supercup in Den Bosch

ZZ Leiden Baketball heeft vanmiddag de Supercup gewonnen in en van Den Bosch. Deze eerste grote wedstrijd van het seizoen werd gespeeld tussen de nummers 1 en 2 van Nederland: EiffelTowers – ZZ Leiden. De eerste twee kwarten gingen de clubs redelijk gelijk op, maar hield Leiden wel steeds de voorsprong. De derde kwart ging het mis en kwam Leiden op achterstand. In de vierde kwart maakten de Leidenaars het weer goed en besloten de wedstrijd uiteindelijk met 10 punten verschil. Eindstand 57-67 in het voordeel van de Leidenaren.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×