Dierenasiel Stevenshage houdt zaterdag 6 oktober open dag

Streekdierentehuis Leiden Stevenshage zet zaterdag 6 oktober zijn deuren open voor alle dierenliefhebbers. U kunt komen kijken naar demonstraties met asielhonden, er is een rommelmarkt, ‘koek-en-zopie’ en veel leuke dingen voor de kids. Van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom. Kom naar de Kenauweg 1 in Leiden en neem een kijkje achter de schermen van het dierenasiel.
De medewerkers van het asiel vertellen u graag wat het dierenasiel doet, welke dieren in aanmerking komen voor adoptie en wat er allemaal komt kijken bij de aaanschaf en het bezit van een huisdier. Kijk voor meer informatie op www.dierenasielleiden.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×