SCw “Dwarsverband”; zoekt deelnemers voor benefietavond

SCw “Dwarsverband”; is op zoek naar bands en singer/songwriters die willen optreden tijdens een benefietavond. De opbrengst van deze avond, die plaatsvindt op zaterdag 17 november, is bestemd voor de inrichting van jongerencentrum”Dwars”. De bands spelen van 18.00 tot 00.00 uur. Er kunnen zes of zeven bands uit Leiderdorp optreden. Ieder optrede duurt een half uur. Verder zijn er akoestische optredens in de popoefenruimte met singer/songwriters en akoestische bands. Vanaf 24.00 draait er een DJ, zodat er tot 2.00 uur gedanst kan worden. Bands en singer/songwriters bestaande uit volwassen leden, die afkomstig zijn uit Leiderdorp, kunnen zich aanmelden via jpeters@scwleiderdorp.nl. Ook wie mee wil helpen bij de organisatie, kan zich hier melden.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×