Jong en oud welkom bij opening Superzintuigen Naturalis

Iedereen is aanstaande woensdagmiddag welkom bij de opening van de tentoonstelling Superzintuigen. Het is een interactieve familietentoonstelling waarin de zintuigen van mens en dier centraal staan. Bezoekers ervaren in Superzintuigen naast zicht, gehoor, reuk, smaak en tast ook drie andere zintuigen: het elektrische, magnetische en het temperatuurzintuig. Deze komen alleen bij bepaalde dieren voor. De tentoonstelling bevat ruim veertig activiteiten, met veel multimedia, talloze opgezette dieren en zelfs enkele levende exemplaren, zoals een slang, een olifantsvis en een spookmesvis. De tentoonstelling blijft tot en met 31 december 2014 in Naturalis. De opening vindt plaats om 13.30 uur. Het museum is de hele dag gratis toegankelijk.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×