Brandweerwedstrijden voor regiokorpsen

Vandaag worden in Warmond brandweerwedstrijden gehouden, waar meerdere korpsen uit de regio aan meedoen. Een heel scenario wordt in kaart gebracht, waarbij een personenauto tegen een gebouw botst en in brand vliegt. De bestuurder zit nog in de auto en een andere persoon ligt er onder. In het gebouw blijken bovendien een paar kinderen te zitten, waarvan de moeders ‘in paniek’ aan komen rennen. In het verhaal komen diverse onderdelen van het brandweerwerk aan de orde. Vanavond om 18.45 uur wordt het winnende team bekend gemaakt. (Foto: Het korps uit Leiderdorp, foto’s: C. van der Star.)

Update: het korps uit Katwijk is de winnaar geworden, met op de tweede plaats Sassenheim en als derde Valkenburg.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×