Feestelijke opening tentoonstelling 90-jarig LAFV

Gisteren vond de feestelijke opening plaats door wethouder Jan-Jaap de Haan van de eerste fototentoonstelling in een serie van drie, door de jubilerende Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV). De LAFV bestaat dit jaar 90 jaar en in het kader hiervan hebben de leden een aantal bijzondere series gemaakt, waaronder portretten van 90-jarige Leidenaren en ‘Dubbelbeelden’ die de situatie van 90 jaar geleden en het heden naast elkaar zetten. Deze laatste serie vormt de aftrap van de tentoonstellingsreeks, die gehouden wordt op het Stadhuisplein, Hooglandsekerkgracht- /plein en in/ bij het pand van het Rijnlands Architecten Platform (RAP) aan de Nieuwstraat. Meer info zie eerder artikel/interview op Sleutelstad.nl (Fotos: J.P.Kranenburg.)

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×