Italiaan mishandeld om weigering mobieltje te kopen

Een 28-jarige Italiaan werd afgelopen donderdag even na 21.00 uur ernstig mishandeld op de Oude Singel. De man liep daar met zijn vriendin toen een fietser hen aansprak en een mobieltje te koop aanbood. De Italiaan gaf aan geen interesse te hebben, waarop de ‘verkoper’ zich agressief ging gedragen en de Italiaan vastgreep. Deze weerde de opdringerige man af, die hem vervolgens met een fles sloeg en daarna ook nog verwondde door met een scherf in het gezicht van het slachtoffer te steken. De Italiaan moest naar het LUMC om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen. De fietser ging er vandoor. Mogelijke getuigen worden verzocht te bellen met 0900 – 8844. Signalement van de dader, die op een oude fiets reed: 1.70m lang, donkere huidskleur, zwarte jas, witte schoenen, blauwe baseball cap met witte tekens.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×