Jaarlijkse Boekenmarkt Amnesty op nieuwe locatie

Voor de eerste keer wordt de jaarlijks Boekenmarkt van Amnesty International afdeling Leiden niet meer in de Tuinzaal van de Burcht gehouden, maar op een nieuwe locatie. Op 16 en 17 november kunnen belangstellenden deze keer terecht in een voormalig winkelpand aan de Breestraat 139. De winkelruimte wordt eenmalig ter beschikking gesteld door de eigenaar van het pand en makelaar Geenpunt. De opbrengst gaat als altijd naar het goede werk van de mensenrechtenorganisatie. De inzameling van de tweedehands boeken loopt tot en met donderdag 15 november en goed uitziende exemplaren kunnen worden gedeponeerd, met uitzondering van encyclopedieën, in de containers in de hal van de Openbare Bibliotheek aan de Nieuwstraat.
Meer info: www.leiden.amnesty.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×