Peter Labruyere, foto; archief Sleutelstad.nl.

Peter Labruyere opent deuren van Harley-clubhuis voor goed doel

Nachtburgemeester Peter Labruyere opent op 16 oktober zijn Harley-clubhuis voor een fashionveiling van ‘Fight cancer’. Normaliter is de Harleyclub alleen geopend voor leden, maar voor dit goede doel maakt Labruyere een uitzondering. Tijdens de veiling wordt kleding geveild van bekende merken als Profuomo en Jeebags en van jonge modeontwerpers. Naast kleding gaan ook boeketten, sieraden en hotelbonnen onder de hamer. De totale opbrengst gaat naar ‘Fight cancer’, een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen kanker bij jonge mensen tussen de 20 en 40 jaar. De veiling wordt georganiseerd door vijf studenten van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Leiden. het evenement start om 18.30, duurt tot 21.00 uur en vindt plaats aan de Volmolengracht 23.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×