André Kuipers te gast bij Museum Boerhaave

Gistermiddag was niemand minder dan André Kuipers te gast bij Museum Boerhaave. Kuipers gaf een lezing over zijn ervaringen tijdens de missie naar ruimtestation ISS, geïllustreerd met prachtige beelden. De belangstelling was groot en voor de kinderen was het extra feestelijk, omdat ze met hun grote held mee mochten naar het Schateiland, de nieuwe tentoonstelling van het museum. Natuurlijk werden er tal van vragen gesteld aan de kosmonaut, die op 5 oktober jarig was en daarom een taart aangeboden kreeg. Daarna konden de bezoekers de sterrenkundige collectie van het wetenschapsmuseum bewonderen. (Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×