Boekpresentatie ’Huis met een Hart’ door Xenia Hospice

Gisteren vond de bijzondere presentatie plaats van het boek ‘Huis met een Hart’, in de tuinkamer van restaurant Hortus Botanicus. Het boek is een uitgave van Stichting Xenia Hospice en schetst de situatie van zowel vier jongeren, als een aantal nauw betrokkenen over de komst van Xenia Hospice voor jonge mensen met een levensbedreigende ziekte. Volgend jaar opent Xenia, als eerste hospice voor jongeren in Nederland, haar deuren aan de Kloosterpoort in Leiden. Na het welkomstwoord door voorzitter Ramses Braakman gaf initiatiefneemster Jacqueline Bouts een toelichting over de totstandkoming van het boek. Roos Jonker, ambassadrice van Xenia, reikte aan de vier jongeren vervolgens het eerste exemplaar uit. Meer info: www.xeniahospice.nl (Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×