‘De foto en de drager’ bij Galerie Diana Lepelaar

Aanstaand weekend exposeert Tineke Jacobs haar fotoserie onder de titel ‘De foto en de drager’ bij Galerie Diana Lepelaar in Kunstcentrum Haagweg 4. Jacobs verwerkt diverse materialen en verschillende dragers, die zij gevoelsmatig kiest. Soms zijn dat monumentale toepassingen, kleine mixed-mediaobjecten, lichtkastjes, maar ook gewoon de foto op zich, afgedrukt op perspex/dibond, doek, zijde, pvc, polyester en andere materialen. Ook de drager kiest Jacobs bewust en zorgt met de nodige humor en speelsheid voor een goede combinatie om de foto en ondergrond met elkaar te verbinden. Meer info en openingstijden: www.galeriedianalepelaar.nl

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×