Vanaf 9 december snellere overstap op Den Haag Laan van NOI (Foto: NS)

Hanzelijn: sneller reizen vanaf De Vink

Goed nieuws voor treinreizigers die vanaf station De Vink en Voorschoten reizen: door de opening van de Hanzelijn is er een snellere overstapmogelijkheid tussen Den Haag Laan van NOI en Den Haag HS, Rotterdam en verder. Prorail heeft de afgelopen zes jaar gebouwd aan deze treinrails tussen Zwolle en Lelystad. De voornaamste reden achter de bouw van de Hanzelijn is het verbeteren van de verbinding tussen de Noordelijke Randstad en Noord-Nederland. Reizigers kunnen nu namelijk sneller en zonder overstap door het land reizen. Op 9 december opent de Hanzelijn en daarmee gaat ook de nieuwe dienstregeling van start.

Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×