Foto: PR.

Paul van Kemenade geeft dubbelconcert in Leiden

Op zaterdagavond 20 oktober geeft de alom bekende Paul van Kemenade een dubbelconcert op uitnodiging van Hot House in de Sleutelstad. Om 21.00 uur start het eerste deel in de Tuinzaal van Sociëteit de Burcht met een verstild duet samen met de van oorsprong Duitse pianist Stevko Busch. Na de pauze treedt de virtuoze muzikant op met zijn roemruchte ‘Three horns and a bass’, met de drie blazers Louk Boudesteijn, Angelo Verploegen en Van Kemenade zelf en contrabassist Wiro Mahieu. Het belooft een bijzonder en veelzijdig dubbelconcert te worden, waarbij Russische en Afrikaanse invloeden een kenmerkende rol spelen. Meer info: www.hothousejazz.nl

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×