Werk aan het spoor veroorzaakt veel vertragingen tijdens herfstvakantie

Door het hele land worden deze herfstvakantie werkzaamheden aan het spoor uitgevoerd. Dit leidt tot veel vertraging, vervangend busvervoer en omreizen. Ook Leiden en omgeving zijn de dupe van het onderhoudswerk. Zo worden in Alphen aan de Rijn (richting Utrecht) de houten spoorbielzen vervangen en bij Hoofddorp ( richting Schiphol/Amsterdam) wordt een omdraaimogelijkheid voor treinen gecreƫerd, waardoor vertragingen bij incidenten in en bij de Schipholtunnel in de toekomst vermeden kunnen worden. Reizigers worden aangeraden om kort voor vertrek de planner van de NS te raadplegen.

Leiden Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×