Concertseizoen Stichting Kamermuziek Warmond opent met La Serva Padrona

Op zaterdag 3 november start het concertseizoen van de Stichting Kamermuziek Warmond. omdat dit eerste concert ook deel uitmaakt van de Kunstweek, is gekozen voor een bijzondere uitvoering. In de Protestantse kerk van Warmond kunnen belangstellenden genieten van de opera La Serva Padrona van Pergolesi. De rol van Serpina wordt vertolkt door de sopraan Judith Fa en die van Uberto door de bariton Jan Willem Baljet. De recitatieven worden niet gezongen, maar in het Nederlands gesproken door verteller Paul van Hamersveld. Ook ditmaal zal Maarten ’t Hart met zijn causerieën zijn licht werpen op de stukken die worden uitgevoerd. Omdat componisten als Mozart beïnvloed zijn door deze opera en de stijl die hiermee geïntroduceerd werd, zijn aan het programma ook enkele stukken van deze componist toegevoegd. Zo kan het publiek onder andere luisteren naar een uitvoering van Eine kleine Nachtmusik. De avond begint om 20.15 uur. Kaarten kosten €17 per persoon en zijn te bestellen via info@kamermuziekwarmond.nl. Schoolkinderen hebben gratis toegang, mits zij door een volwassene begeleid worden.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×