Thema-avond voeding bij borstkanker in Diaconessenhuis

De Borstkankervereniging Nederland afdeling Leiden, verzorgt samen met De verpleegkundigen van de mammapolikliniek van het Diaconessenhuis de thema-avond `Met voeding vooruit, na de behandeling voor borstkanker’. Arts Anna van Kruyswijk geeft een lezing over dit onderwerp. Ook zijn er stands aanwezig met informatie over voeding. De avond is bedoeld voor vrouwen die zijn of worden behandeld voor borstkanker. Ook partners, familieleden en vriendinnen zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats in de kapel en duurt van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur. Aanmelden kan via m.coulier@jmc-advies.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×