Disco Zonder Drempels wegens succes herhaald

Omdat de vorige twee edities van de Disco Zonder Drempels zo’n succes waren, staan de deuren van het Kinderrechtenhuis aan Hooglandse Kerkgracht 17 aanstaande zaterdagmiddag open voor de derde editie. De disco is bedoeld voor jongeren van 12 tot 20 jaar met een lichamelijke beperking. De bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en drankje genieten van muziek van DJ’s Niels en Tim en van `live cinema’ verzorgd door VJ Skinfiltr8r. Uit de speakers klinkt een mix van Disco, Dance en Top 40 hits. Er is verder een ‘chillruimte’, jongeren kunnen zich mooi laten maken door een visagiste, of een balletje slaan op één van de tafeltennistafels.

Het thema van deze discomiddag is ‘marine’. Bezoekers kunnen een klein voorwerp of poppetje meenemen. Al die voorwerpen worden in een waterbak geplaatst en samen met de VJ wordt daarvan een film gemaakt die tijdens de disco op de muur wordt afgespeeld.

Tijdens de disco zijn zowel volwassen als jonge begeleiders aanwezig. De meeste bezoekers zijn leerlingen van de mytylschool in Leiden, maar andere jongeren zijn ook van harte welkom. Het feest duurt van 14.00 tot 17.00 uur en entreekaarten kosten €3. Aanmelden kan via www.discozonderdrempels.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×