Fatoumata Diawara, foto: PR.

Fatoumata Diawara te gast in Leidse Schouwburg

De jonge, veelbelovende zangeres uit Mali, Fatoumata Diawara, is binnenkort te gast in de Leidse Schouwburg. Zij is in korte tijd uitgegroeid tot één van de belangrijkste vertolkers van de hedendaagse Afrikaanse muziek en wordt gezien als de ‘stem van jong Afrika’. De 29-jarige zangeres kreeg lovende kritieken in de media en van muzikanten van wereldformaat. Op 29 oktober kan Leiden met Diawara kennismaken en genieten van haar warme stem en adembenemende muziek. Meer info en voor het bestellen van kaarten: www.stadspodia.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×