'Rood' acryl op linnen van Jan Willms, foto: PR.

Joke Körnmann en Jan Willms te zien bij Galerie de Pomp

Op zondag 28 oktober, van 15.00 tot 16.00 uur, vindt de feestelijke opening plaats van een duo-expositie bij Galerie de Pomp. Van kunstenaar Jan Willms zijn onder andere abstracte schilderijen in acryl op linnen te zien, die zich concentreren op herhaling en ritme. Vooral zijn recente werken zijn te beschouwen als vormen van kleuronderzoek. Keramiste Joke Körnmann maakt ingetogen, verstilde kommen en potvormen, die zich kenmerken door de strakke vormgeving op een smalle voet. Haar kleurgebruik is in tegenstelling tot Willms heel ingetogen en doet vaak Japans aan. Tijdens de opening vertellen de exposanten over hun werk en zorgt gitarist Stefan Körnmann voor de muzikale omlijsting. De tentoonstelling loopt van 27 oktober tot en met 18 november. Galerie de Pomp is te vinden aan de Dorpsstraat 38 in Warmond.

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×