Lex en Mariëtte de Moes tijdens de opening van hun bedrijfspand

Nieuw bedrijf voor Touwbaan

Na een lange periode van leegstand heeft het voormalige bedrijfspand van drukkerij Graficon aan de Touwbaan een nieuwe eigenaar. Leiderdorpers Mariëtte en Lex de Moes vestigen er hun bedrijf in voertuigaanpassers en een praktijk in fysiotherapie.

 

Drukkerij Graficon ging in oktober 2009 failliet, waarna het pand leeg kwam te staan. Voor het groeiende Acdeos, importeur en ontwikkelaar van voertuigaanpassingen voor met name minder validen, blijkt het een uitkomst. Eigenaar Lex de Moes van Acdeos werkte vanuit een slaapkamer aan zijn woning op de Loevestein in Leiderdorp. Zijn vrouw Mariëtte had op dit adres een praktijk voor oncologie-fysiotherapie. Dat werd wat krap. Gezamenlijk hebben ze nu de sprong gemaakt naar het nieuwe pand aan de Touwbaan. Afgelopen donderdag vond de officiële opening plaats.

Naast Acdeos maakt ook de praktijk een flinke groei door. Oncologie fysiotherapie zit in de lift omdat steeds meer mensen kanker overleven en kwaliteit van leven willen. Oncologie-fysiotherapie speelt hierin een belangrijke rol.

  

Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×