Leiden Aurora organiseert muzikale High Tea voor molen in Mali

Op zondag 18 november organiseert Leiden Aurora, onderdeel van Soroptimist International, een bijzondere High Tea voor het goede doel. Het evenement vindt plaats in het bedrijfsrestaurant van het voormalige vliegveld Valkenburg en vijf studenten van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, onder leiding van de bekende barokfluitist Wilbert Hazelzet, brengen muziek van Jean-Marie LeClair, Georg Philipp Telemann en Johann Christian Bach ten gehore. De middag duurt van 14.15 tot 16.30 uur (zaal open vanaf 14.00 uur) en de toegang is € 25,- per persoon. De totale opbrengst gaat naar een multifunctionele molen voor vrouwen in Farada, een dorp in het zuiden van Mali, die nu alles met de hand malen, hetgeen erg veel tijd kost en de dochters van school houdt. Bovendien kunnen de vrouwen met een eigen molen ook malen voor derden en er geld mee verdienen. Aanmelden kan via e-mail soroptimistclubleidenaurora@gmail.com of telefonisch via 071 – 5175862.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×