Het Oude Raadhuis van Warmond van weleer, foto: PR.

Meestemmen met Lustrum Wedstrijd

Op 28 oktober, om 16.00 uur, vindt de feestelijke opening plaats van de expositie waarop kunstenaars uit de regio hun mooiste werk laten zien. Er zijn 30 kunstzinnige inzendingen te bewonderen van de Lustrum Wedstrijd, die Galerie het Oude Raadhuis van Warmond organiseert in het kader van haar 30-jarig bestaan. Bezoekers van de tentoonstelling kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete kunstwerk; dit kan ook via de website. Er wordt een winnaar gekozen in de categorie ‘ruimtelijk werk’ en in ‘hangend werk’. De winnende kunstwerken worden door Het Oude Raadhuis aangekocht en op 10 november verloot onder de stemmers op het betreffende werk. Stemmen kan van 24 oktober tot en met 9 november.

Cultuur Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×