LVC langer aan de Breestraat

Het LVC kan langer aan de Breestraat blijven. Wethouder Pieter van Woensel denkt dat er pas later dan tot nu toe gedacht met dat deel van de Aalmarktplannen wordt begonnen en heeft met ontwikkelaar ASR afgesproken zo laat mogelijk aan de kant van het LVC te beginnen. Zolang er niet gebouwd wordt mag het LVC blijven zitten. Als bij de ontwikkeling van het nieuwe muziekcentrum De Nobel alles meezit sluit Van Woensel zelfs niet uit dat het LVC helemaal niet dakloos hoeft te worden en naadloos over kan naar de nieuwe behuizing.

VVD-wethouder Pieter van Woensel denkt dat het LVC niet of maar heel kort dakloos zal zijn.

Cultuur Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×