Leidenaar aan de haal met twee spijkerbroeken

Gisteren werd een 30-jarige Leidenaar betrapt op het stelen van twee spijkerbroeken bij een winkel aan de Janvossensteeg. De winkelier had de man in de gaten en probeerde hem tegen te houden. De spijkerbroekendief reageerde agressief en gooide zijn fiets tegen de medewerker, die de fiets even weg zette. Even later kwam de dief zijn tweewieler opeisen, maar de politie was inmiddels gewaarschuwd en volgde hem naar de Mirakelsteeg. Daar probeerde de Leidenaar de alarmlabels van zijn nieuwe aanwinst met een waterpomptang af te knippen. Hij werd aangehouden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×