Tweede Bokkenwandeling door de binnenstad

Op zondag 4 november om 14.00 uur, organiseren ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze, in samenwerking met zes Leidse kroegen de tweede Bokkenwandeling Leiden. De Bokkenwandeling is een stadswandeling door de binnenstad, langs zes cafés die allemaal een ander bijzonder bokbier op tap hebben en bijpassende hapjes serveren. Deelname aan de Bokkenwandeling kost € 25 per persoon. Iedere deelnemer ontvangt een speciaal (bokbier)glas, een beschreven aantrekkelijke stadswandeling, een stempelkaart en zes bokbierbonnen. Tijdens de wandeling verzamelen de wandelaars stempels, waarbij een volle stempelkaart recht geeft op een certificaat van deelname en een leuke attentie. Inschrijven voor de Bokkenwandeling kan via www.bokkenwandeling.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×