‘Space Drawing’, boeiend lijnenspel van Cobi de Jong en Gea Stap

Aanstaand weekend exposeren Cobi de Jong en Gea Stap hun werk in Galerie Diana Lepelaar in Kunstcentrum Haagweg. Het werk van beide kunstenaars vertoont oogaanschijnlijk veel overeenkomst, maar de technieken zijn totaal verschillend. Zo speelt De Jong met de effecten van lijnen op transparant folie en op papier, Ze verschuift, laat weg, verdubbelt en bekijkt de effecten. Stap ‘tekent’ met metaaldraad de herinneringen op aan mensen uit haar leven. Haar draadsculpturen zijn tekeningen in de ruimte. De expositie is geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Meer info: www.galeriedianalepelaar.nl  (foto: PR.)

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×