Zeven alcoholvrije scholen ontvangen keurmerk

Gisteren overhandigde wethouder Roos van Gelderen aan zeven Leidse scholen het certificaat ‘Alcoholvrije school’. De uitreiking van het keurmerk vond plaats in het Leids Stadhuis. Jeugdtheatergroep Playback, die interactief theater maakt, gaf een voorproefje van de voorstelling over alcohol en drugs, internet, liefde en seks, geld, agressie en communiceren met pubers, die zij dit schooljaar tijdens ouderavonden en andere bijeenkomsten speelt. Het landelijke project is een initiatief, dat STAP samen met gemeentes en GGD uitvoert in diverse regio’s met als doel het alcoholgebruik onder jongeren terug te brengen. (Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×