Inloopbijeenkomst chronisch vermoeidheidsyndroom bij Diaconessenhuis

Op woensdagmiddag 7 november organiseert de ME/CVS-Stichting Nederland, regio Zuid-Holland, een inloopbijeenkomst voor mensen met ME/CVS (het chronisch vermoeidheidsyndroom). De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met ME/CVS die willen praten over hun ziekte. Ook hun familie is welkom. Er kan bijvoorbeeld gesproken worden over klachten, behandelmogelijkheden of de manier waarop patiënten omkunnen gaan met hun energie. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Vanuit de ME/CVS-Stichting Nederland zullen verschillende ervaringsdeskundigen aanwezig zijn. De bijeenkomst vindt plaats in de kapel van het Diaconessenhuis en duurt van 13.30 tot 15.30 uur. Meer informatie staat op www.me-cvs-stichting.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×