Pakjesbezorger mishandeld, politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een pakjesbezorger afgelopen woensdag. De 21-jarige Amsterdammer moest tussen 12.45 en 13.00 uur, meerdere pakjes bezorgen op de De Kempenaerstraat. Omdat niet overal een laad- en losplaats was, liet hij zijn bus soms even met de alarmlichten aan op straat staan. De inzittenden van een grote zwarte Audi stelden dat niet op prijs en scholden de bezorger uit. Toen hij een tijdje later een winkel verliet, gaf één van hen hem plotseling een klap in zijn gezicht. Het tweetal bedreigde hem vervolgens met een slagwapen, stapte in de Audi en reed weg. De eerste dader was een lichtgetinte man van tussen de 30 en 35 jaar oud. Hij is tussen de 1.70 en 1.75 meter lang en heeft een normaal postuur. De man droeg een grijze stoffen jas die tot iets over zijn heupen kwam. De tweede dader was een man van tussen de 25 en 30 jaar oud met een Oost-Europees uiterlijk. Hij heeft een breed postuur, kort lichtbruin haar en een tattoo op beide onder- en bovenarmen. De man droeg een wit T-shirt en een blauwe spijkerbroek. Wie de mishandeling gezien heeft of meer kan vertellen over de daders of hun auto, kan bellen naar 0900-8844.

Advertentie

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×