Leidse Lichtjesparade in teken van Elektriciteit en Duurzaamheid

Aanstaande donderdag vindt de tweede Leidse Lichtjesparade plaats. Vorig jaar stond de parade in het teken van het Glazen Huis, dit jaar is het thema Elektriciteit en Duurzaamheid. Met duurzaam gefabriceerde lampionnen lopen zo’n 700 kinderen door de binnenstad. Aan het eind van de parade doen zij een poging om de langste menselijke stroomkring ter wereld te vormen. De kinderen uit groep 6 van basisscholen uit Leiden en omgeving, lopen in twee grote parades. De tochten starten om 18.30 uur vanuit de Doezastraat en de Beestenmarkt en eindigen om 19.15 uur op de Nieuwe Rijn. Onderweg wordt de sfeerverlichting in de binnenstad ontstoken en er zijn voorstellingen en optredens langs de route.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×