'De Wandelaar', foto: PR.

Kunstweek Warmond 2012 van start

Van 3 tot 11 november vindt voor de vijfde keer op rij de Kunstweek Warmond plaats. Als voorproefje staat ‘De Wandelaar’ al opgesteld aan de Beatrixlaan. Het beeld van de kunstenaars Bart Ensing en Marion Steur reist door het hele land en nodigt nu het publiek uit om een kunstzinnige wandeling door Warmond te maken. Het programma van de Kunstweek is uitnodigend en rondom het thema ‘Kunst is voor iedereen’ worden tal van activiteiten georganiseerd om zelf creatief aan de slag te gaan, of alleen maar te genieten van het werk van anderen. Er worden lezingen en concerten gegeven en naast diverse exposities is er ook een wijnproeverij. De VVV organiseert bovendien een kunstroute door het pitoresce dorp onderleiding van Clara Leenstra op zondagmiddag 4 november om 12.00 uur vanaf het startpunt bij het Kunstcafe. Aan de feestelijke opening werken onder andere brassband Matthias en jeugdcircus Atleta mee. Meer info en volledig programma: www.kunstweekwarmond.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×