Foto:PR.

Solotentoonstelling David Lindberg bij Galerie LUMC

Galerie LUMC opent op vrijdag 9 november de solotentoonstelling met werk van David Lindberg onder de titel: 45T Chinese Purple. Lindberg ontwierp speciaal voor het LUMC een bijzondere installatie van acht bij vijf meter, geïnspireerd door de architectuur van de ruimte. De kunstenaar experimenteert met vormen en materialen, waardoor er verrassende effecten ontstaan. De tentoonstelling wordt om 16.00 uur geopend door Hendrik Driessen, directeur van Museum de Pont in Tilburg. Vanaf 15.00 uur kunnen belangstellenden een rondleiding volgen onderleiding van de kunstadviseur van het LUMC. Opgeven kan via: communicatie@lumc.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×